PERSONEEL NODIG?

VAN ZON Arbeidsbemiddeling is uw partner voor werving en selectie, detachering en het invullen van (tijdelijke) vacatures. Door onze professionele en persoonlijke aanpak en onze zorgvuldige selectieprocedure zorgen wij voor het juiste personeel voor u.

Uitzenden en detacheren

Uitzenden en detacheren is het meest flexibele dienstverband dat VAN ZON Arbeidsbemiddeling biedt. Of u nu personeel nodig heeft voor een week, een maand, een jaar of voor een specifiek project, u kunt onze mensen inzetten voor zolang als u ze nodig heeft.

Wij bieden bij uitzending en detachering de meest flexibele CAO, namelijk de NBBU-CAO voor uitzendkrachten. Deze CAO geeft u de maximale flexibiliteit en een zeer laag risico. VAN ZON regelt alles voor u. Van de werving en selectie tot de uitbetaling van salarissen en van het afhandelen van ziekte tot de loonadministratie. Zo kunt u zich focussen op uw bedrijf.

Werving en selectie

Het werven en selecteren van het juiste personeel kan veel tijd in beslag nemen. VAN ZON bespaart u deze tijd. Wij begeleiden en adviseren u tijdens het proces. Wij hebben de ervaring en de juiste achtergrond om de juiste kandidaat voor u te selecteren. In ons uitgebreide kandidatenbestand en door de inzet van verschillende kanalen vinden wij de geschikte medewerker voor u.

Payrolling

Als organisatie wil je inspelen op de markt. Dit zorgt ervoor dat u diverse werkrelaties heeft, denk aan vaste medewerkers, tijdelijke krachten, freelancers en zzp’ers. Het is fijn om dan alle risico’s uit handen te kunnen geven. VAN ZON biedt een uitgebreid pakket aan diensten, waardoor u geen last meer heeft van de personeelsrisico’s.

VAN ZON Arbeidsbemiddeling zorgt voor de administratieve taken en het formele werkgeverschap. Wij dragen het risico van doorbetaling bij ziekte en zijn verantwoordelijk voor de salarisadministratie. U heeft uw personeel zoals u dat gewend bent en wij zorgen voor de rest. Een efficiënte en flexibele oplossing voor alle betrokken partijen.

Meer weten?

Vind het juiste personeel met VAN ZON Arbeidsbemiddeling. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Contact opnemen